انتخاب و نگهداری عسل
عسل را میتوان به صورت بستهبندی یا به صورت عمده خریداری کرد. این روزها بیشتر عسل را پاستوریزه میکنند، اما در بازار میتوان انواع خام آن را هم پیدا کرد. عسل خام که پاستوریزه و تصفیه نشده است، خواص زیادی دارد.
دنبال انواعی از عسل بروید که روی آن برچسب: «۱۰۰ درصد طبیعی» خورده باشد.
عسلهای طبیعی معمولاً نیمه شفاف هستند، عسلهای کرمی رنگ، غیرشفاف هستند و با افزودن بلور عسل به عسل مایع درست میشوند. به خاطر داشته باشید که هرچه عسل پررنگتر باشد، مرغوبتر است.
باید عسل را در ظرف در بسته نگهداری و از ورود هوا به داخل آن جلوگیری کنید. اگر عسل را در محلی خشک و خنک نگهداری کنید، میتوانید برای زمان زیادی آن را مصرف کنید. اگر عسل را در محل سرد نگهداری کنید، غلیظ و سفت میشود و اگر آن را در محل گرمی نگهداری کنید، رنگ آن تیره میشود و طعم اولیه خود را از دست میدهد.